top of page

Boett är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på användbara och funktionella produkter för djur, av högsta kvalitet och med en nära kund kontakt.

Vi startade i Åkersberga, utanför Stockholm, 1992, med den första prototypen av eksemtäcken då ingenting liknande fanns på marknaden och behovet var stort.

Senare utökade vi med reflex produkter för hund och häst och började så småningom få ridsport och zoo butiker runt om i landet att ta in våra produkter.

Under många år hade vi produktionen i Sverige men har sedan 2004 tillverkningen i en liten fabrik i Portugal där arbetsförhållanderna är rättvisa och vi kan ha koll på kvaliteten av vår produkt.

 

Boett är ett familjeföretag som grundades av Lisbeth Sundberg men nu drivs av Lisbeth och hennes dotter Caroline, även äldsta dottern Therese är verksam inom företaget och säljer Boetts produkter på Island.

 

Vår största prioritet har alltid varit kund service och självklart funktionalitet av våra produkter. Om du som kund har åsikter om hur vi kan förbättra våra produkter eller försäljnings kanaler, får du gärna höra av dig.

 

Tack för att du stödjer ett litet företag med fokus på kvalitet

bottom of page